• Taze
10 Adet 3 İnç Taklidi Saç Klipleri Yapış Saç Klipleri Sparkly Elmas Kristal Klip Lady Kadınlar Kızlar için Düğün saç

10 Adet 3 İnç Taklidi Saç Klipleri Yapış Saç Klipleri Sparkly Elmas Kristal Klip Lady Kadınlar Kızlar için Düğün saç

Ziyaretçi izlenme:
₺ 3.33

Malların
İşlenmemiş

❤ Paket İçeriği (5 renk / 10 adet). ❤Ultra ışıltılı elmas çıtçıtlı klipsler güneşte veya ışıkta ışıldayan tam yapay elmaslı metal saç tokaları. ❤ Herhangi bir Fırsat Aksesuarı : Düğün, nişan, mezuniyet, parti, balo, günlük giyim ve güzel bir tanrıça olmak için herhangi bir etkinlik için uygundur. ❤ Sevdiklerinize Hediye : Noel, Doğum Günü, Yıldönümü, Sevgililer Günü, Anneler Günü'nde en iyi arkadaşınız, sevgiliniz, kız arkadaşınız, nişanlınız, eşiniz, anneniz, kızınız, büyükanneniz için narin ve sürpriz hediye fikri. ❤Giymek kolay : Bu saç tokası seti çok dayanıklı ve kullanımı kolaydır, diğer saç tokaları gibi saçlarınızdan kopmaz, kaymaz ve yerinde kalır, uzun veya kısa, kalın veya ince, kıvırcık veya düz saçlar için iyidir.Saç Tokalarını takın.Şartname : Malzeme : cam taklidi+ metal elmas timsah klipleri : 2.75-3.11 inç uzunluğunda Paket içerir 10 adet elmas yapış saç klipleri Sizin için bakım : 1.Nem koruması.Mücevherleri kuru tutun ve banyo yaparken veya yüzerken çıkarın. 2.Mücevherleri uzun süre güneşe maruz kalma altında giymeyin, bu da hafif bir korozyon fenomenine neden olur. 3.Giydikten sonra her seferinde takıyı nazikçe silmek için mendil, pamuklu yüzey veya kozmetik fırça kullanın, nem ve kiri gidermeye yardımcı olabilir. 4.Alkali ve klorlu ağartıcı gibi kimyasal maddelerle temastan kaçının. 5.Saç takılarını çizmekten kaçının.Takılarınızı üst üste koymayın.Bunları orijinal ambalajında saklayın veya kutuda bağımsız ızgara bulunur. ❤Ultra ışıltılı elmaslar Yapış Saç tokaları güneşte veya ışıkta parıldayan tam yapay elmaslı metal saç tokaları.

Ürün Özellikleri

Material:
glass rhinestone+ metal
Diamonds alligator clips: ranges from 2.75-3.11 inches in length Package includes 10 pcs diamonds Snap Hair Clips :
Maintenance for You:
1.Moisture protection. Keep the jewelry dry and take it off when bathing or swimming.:
2.Don't wear the jewelry under the sun exposure for a long time, which would cause a mild corrosion phenomenon.:
3.Every time after wearing, use tissue, cotton surface or a cosmetic brush to wipe the jewelry gently, it can help to remove moisture and dirt.:
4.Avoid contact with chemical agent like alkali and chlorine bleach.:
5.Avoid scratching on hair jewelry. Don't put your jewelry overlap together. Store them in the original packaging, or in the box contains independent grid.:
❤Ultra sparkly diamonds Snap Hair clips full rhinestone mounted metal hair clips that sparkle in the sun or light.:

Benzer ürünler

Nova

Şimdi kaydolun ve bugün indirimli olan en iyi beş fırsatı yakalayın.