• Taze
Beyzbol Kapaklar Futbol Taraftarları açık hava şapkası güneş şapkaları Adam Kap Şapka Ayarlanabilir Doruğa Kap

Beyzbol Kapaklar Futbol Taraftarları açık hava şapkası güneş şapkaları Adam Kap Şapka Ayarlanabilir Doruğa Kap

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.00

Malların
İşlenmemiş

100% Polyester.İpli kapatma. ?tasarım Açıklaması Şapka Ağız Baskı + Şapka Ön Parça Baskı. ?malzeme Açıklaması Polyester Dimi + Dimi Pamuk. ?uygulanabilir İnsanlar Unisex. ?tüm Açık Hava Aktivitelerinizde Ürün Performansı Cildinizi ve cildinizi ultraviyole ışınlarından Korumak ve Saçınızın ve Gözlerinizin sizin tarafınızdan Zarar görmesini önlemek için bu Rahat Şapkayı Takın.Düz Şapka Tipi : Tacın ön parçasının sert üst kısmı genel yapısal stabiliteyi ve kavisli kauçuk kenarı iyileştirir : Yüz şeklini vurgulayan daha iyi gölgeleme etkisi.
?uygulanabilir Senaryolar Her Mevsimde Rahat bir deneyim Mükemmel tasarım seviyesi ve iyi koruma Günlük ve parti sporları için uygundur
?aksesuar Yapısı Çoğu Kafa Boyutuna Uygun Ayarlanabilir Arka Kapak (Kapatma Çevresi : 22,4-23,7 inç / 57-60 Cm) . ?Tüm Açık Hava Etkinliklerinde Cildinizi ultraviyole ışınlarından korumak ve saçlarınızın ve gözlerinizin yaralanmasını önlemek için lütfen bu Rahat Şapkayı Takın. ?dik Şapka Tipi : Tepenin önündeki sert üst kısım Genel yapısal stabiliteyi ve kavisli Kauçuk kapağı İyileştirir : Daha iyi gölgeleme etkisi Yüzün şeklini vurgular mı ?liderliğe, işçiliğe, Bireyselliğe ve Ticaretlerinin Mirasına Sürekli Vurgu yaparak, Sorthing Gururla oradaki En İyi Şapka Koleksiyonunu Sunuyor.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler

Nova

Şimdi kaydolun ve bugün indirimli olan en iyi beş fırsatı yakalayın.