• Taze
Cappe Diem Yüksek Lisans Mezuniyet Başlığı Açık MAVİ: Yüksek Lisans Eğitimi Yüksek Lisans. (Çeşitli Üniversite Renkleri)

Cappe Diem Yüksek Lisans Mezuniyet Başlığı Açık MAVİ: Yüksek Lisans Eğitimi Yüksek Lisans. (Çeşitli Üniversite Renkleri)

Ziyaretçi izlenme:
₺ 99.98

Malların
İşlenmemiş

İthal.Kraliyet Mavisi ve Beyaz Üniversite Renkleri (Kadife : Açık Mavi, Astar : Kraliyet Mavisi, Şerit : Beyaz) ile Yüksek Lisans Öğrencileri ve Öğretim Üyeleri için idealdir.Doğru Başlık Renklerini Seçerken lütfen Cappe Diem'in Bilgi Grafiklerine bakın.Kaput Kumaş : 100 % Premium Mat Polyester Mat Bitmiş Siyah.Astar ve Şerit Kumaş : %100 Saten Polyester.Boyut : Geleneksel Ustanın 42 " uzunluğu (3,5 fit).Kaputun stili, boyutları ve malzemeleri, Akademik Kostümle İlgili Üniversiteler Arası Kurallara uygundur.Özellikler : 1. Elbiseye Tutturmak için Ön Döngü 2. Kanca ve Düğme Arkada.Güvenilir ve Risksiz : Bu Mezuniyet Sezonunda 1.000'den fazla Siparişle, 30 Günlük Para İade Garantimizle Güvenle Satın Alabilirsiniz.Eşleşen bir Ustanın elbisesine mi ihtiyacınız var?Mağazamızı ziyaret edin ve Mezuniyet Kıyafetinizi Tamamlamak için bir Cappe Diem Master Şapkası ve Elbisesi ekleyin. * Ana Başlık ve Elbise Ayrı Satılır*.İthal.Kraliyet Mavisi ve Beyaz Üniversite Renkleri (Kadife : Açık Mavi, Astar : Kraliyet Mavisi, Şerit : Beyaz) ile Yüksek Lisans Öğrencileri ve Öğretim Üyeleri için idealdir.Doğru Başlık Renklerini Seçerken lütfen Cappe Diem'in Bilgi Grafiklerine bakın.Kaput Kumaş : 100 % Premium Mat Polyester Mat Bitmiş Siyah.Astar ve Şerit Kumaş : %100 Saten Polyester.Boyut : Geleneksel Ustanın 42 " uzunluğu (3,5 fit).Kaputun stili, boyutları ve malzemeleri, Akademik Kostümle İlgili Üniversiteler Arası Kurallara uygundur.Özellikler : 1. Elbiseye Tutturmak için Ön Döngü 2. Kanca ve Düğme Arkada.Güvenilir ve Risksiz : Bu Mezuniyet Sezonunda 1.000'den fazla Siparişle, 30 Günlük Para İade Garantimizle Güvenle Satın Alabilirsiniz.Eşleşen bir Ustanın elbisesine mi ihtiyacınız var?Mağazamızı ziyaret edin ve Mezuniyet Kıyafetinizi Tamamlamak için bir Cappe Diem Master Şapkası ve Elbisesi ekleyin. * Ana Başlık ve Elbise Ayrı Satılır*.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler

Nova

Şimdi kaydolun ve bugün indirimli olan en iyi beş fırsatı yakalayın.