• Taze
Cuızhıyu 2PK Kristal Bantlar Kadınlar için Boncuklu Kafa Bandı Kızlar Parlak Kaymaz Bling Bling Hairbands saç aksesuarları

Cuızhıyu 2PK Kristal Bantlar Kadınlar için Boncuklu Kafa Bandı Kızlar Parlak Kaymaz Bling Bling Hairbands saç aksesuarları

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.00

Malların
İşlenmemiş

Malzeme : Kadınlar için kafa bandı iç siyah plastik kafa bandı iyi esnekliğe sahiptir ve yumuşak saten ile sarılır,altın boncuklar ve kristaller kafa bandı takar .
Saç bantları seti boyutu : 0,47 inç genişliğinde yapay elmas saç bantları,4,7 inç çapında,hafif 34g(1,2 oz) kadın saç modası için yapay elmas saç bantları .
Saç bantları paketi : Paket 2 PK,siyah saç bantları,kristal saç bantları düğün kafa bandından oluşur,bu kafa bandı zaten şık saçlarınıza şık bir görünüm katar .
Giymesi kolay : Normal boyutta basit saç bantları, rahat oturması kafayı sıkmaz veya sıkmaz, ancak gevşemez, spor kafa bandı olarak da kullanılabilir .
Geniş uygulama : Tüm saç stilleri için uygun moda saç bantları Tarihler, balolar, konserler, partiler,düğün töreni, yüz bakımı yıkamak için saç çemberleri için mükemmeldir .Kadınlar için kristal kafa bantları boncuklu kafa bandı kızlar parlak kaymaz Bling Bling hairbands saç aksesuarları.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler

Nova

Şimdi kaydolun ve bugün indirimli olan en iyi beş fırsatı yakalayın.